Jums reikės:
- vištos 1.5 kg.;
- 1.5 v.š. druskos;
- juodųjų pipirų;
- vištienos prieskonių (be druskos);
- Alaus 0,5L
Garnyrui: bulvės, morkos, porai
Vištą įtriname visais prieskoniais ir paliekame šaldytuve marinuotis per naktį.
Į vištos keraminį laikiklį pripilame alaus ir ant jo sodiname vištą. Aplinkui sudedame aliejumi pašlakstytas ir kmynais pabarstytas bulves. Morkas ir porus supjaustome griežinėliais ir dedame sluoksniais: morkos – porai – morkos, taip pat pašlakstome aliejumi. Baigiant kepti, daržoves pabarstome druska.
Įkaitiname keramikinę Kamado kepsninę, keraminį karščio deflektorių ir kepame ant netiesioginės kaitros, maistą padedame ant grotelių. Kepame 220C 1 val. Kol vištos vidinė temperatūrą pasiekia 74C temperatūrą. 10 minučių uždengiam garnyrą kepimo folija, vištą paskrudiname pagal skonį.