Maisto sūdymas ir rūkymas yra vienas iš seniausių žmonijos konservavimo ir gamybos būdų. Manoma, kad maistą žmonės galėjo rūkyti jau vėlyvojo paleolito akmens amžiaus metais 40-10`000 metų prieš Kristų. Tad tiems kas nori profesionaliai sužinoti ir išmokti senovinių maisto rūkymo paslapčių ir technikos, organizuojame pradedančiųjų maisto rūkymo Mokymus.
Mokymus organizuojame jau daugiau nei 10 metų, o mūsų dešimtys klientų dalyvavę mokymuose sėkmingai įkūrė/vystė ir dauguma iki dabar vysto savo šeimos ar įmonės verslą. Mokymuose orientuojamės į senas tradicijas, nepamiršdami šimtmečiais naudotas senas technologijas, kartu su dabartinėmis šiuolaikiškomis naujovėmis, įranga, bei žiniomis
Tikslas: supažindinti klausytoją su pagrindiniais maisto rūkymo etapais, pasidalinti gerosios praktikos patarimais, aptarti kelis praktinius maisto rūkymo receptus.
Vienos dienos mokymas, o mokymo trukmė 4 akademinės valandos.
Mokymo metu aptarsime tokias temas:
-
Kas tas maisto rūkymas, kada atsirado, kokia paskirtis.
-
Maisto konservavimas druska, jo būdai, technologija.
-
Marinavimas, prieskoniavimas.
-
Rūkymas, jo etapai, ciklai.
-
Brandinimas.
-
Vytinimas-rūkymas
-
Rūkymo mediena.
-
Receptai.
-
Jūsų klausimai, patarimai, verslo aptarimas (pagal poreikį).
Mokymai organizuojami nedidelei 1-3 klausytojų grupei.
Mokymo vieta – dažniausiai atvykstame į kliento ar įmonės patalpas, arba mūsų ofise Kaune.
Mokymų kaina grupei 600€+PVM.
Jei jus sudomino, prašom registruotis el. paštu
info@gerarukykla.lt su prierašu „DOMINA MOKYMAI“ arba skambinti telefonu +37065777770. Ir mes susieksime ir susiderinsime mokymų datą ir laiką