1. Į mėsą sudedame visus prieskonius (išskyrus svogūną ir česnaką), gerai išmaišome ir nakčiai dedame į šaldytuvą marinuotis. Smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką sudedame likus maždaug 1 val. iki kepimo.
2. Įkuriame ABAS grilį su dangciu. ABAS grilį galima kūrenti ir malkutes. Jei kepsninėje naudosite medžio anglį, anglies įkūrimui naudokite ekologiškus įdektukus ar elekltrinį uždegiklį LOOFTLIGHTER.
3. Faršą mauname ant iešmo ir po kelias minutes apkepame tiesioginėje kaitroje kiekvieną pusę 210-240C temperatūroje. Lengvai apskrudus mėsytei, uždarome grilio dangtį, kad mėsyte būtų sultinga ir minkšta. Kepame pavartant iešmus iki tol, kol mėsytė pasieks vidinę temperatūrą 68C (jei faršas su kiauliena) ir 64C (jei faršas su aviena). Patikimus maisto termometrus galite įsigyti čia.