Anglies plienas - tvari ir sveika alternatyva sintetinei nepridegančiai dangai!Ši anglies plieno wadjan keptuvė yra itin tvirta ir tinka visiems kepimo paviršiams. Keptuvės skersmuo - 34cm, o pati keptuvė nėra lengva, tad tikrai niekad nesulinks. Tvirto metalo dėka, keptuvė yra praktiškai nesunaikinama ir tarnaus labai ilgai. Anglies plienas greitai įkaista ir gali atlaikyti dideles temperatūras, tad tai yra puikus pasirinkimas troškinimui, skrudinimui, mėsai ar žuviai. Rankenėlės iš abiejų keptuvės pusių leidžia ją lengvai pakelti.Kodėl anglies plienas ?Anglies plieno keptuvė sujungia geriausias nerūdijančio plieno ir ketaus savybes. Pagaminta iš geležies ir anglies mišinio. Keptuvės turės nerūdijančio plieno kepimo greitį ir temeratūros reguliavimą su nelimpančiomis savybėmis kaip ketaus keptuvės. SKOTTSBERG® anglies plieno wadjan keptuvė yra vertinama dėl daugybės ypatingų savybių. Keptuvė yra padengta augaliniu aliejumi ir reaguoja kaip neprideganti keptuvė. Be to, keptuvės dugnas yra 2,5mm storio, tam kad kaitinimo metu wadjan keptuvės dugnas neišsikreiptų. Keptuvės naudojimas:Kad maistas nepriliptų prie dugno, svarbu laikytis šių nurodymų: Prieš kepdami išimkite ingridientus iš šaldytuvo, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros. Padėkite keptuvę ant šilumos šaltinio. Leiskite keptuvei lėtai įkaisti ant nedidelės ugnies. Įpilkite aliejaus arba sviesto tik tada, kai keptuvė gerai įkais. Ištirpinkite sviestą, kol jis nustos putoti arba kol aliejus sušils. Leiskite ingridientams, kurie prilipo prie dugno, švelniai kepti, nesistengdami jų atlipinti. Jei reikia, šiek tiek sumažinkite ugnies kaitrumą ir ramiai palaukite, kol maistas alips nuo dugno pats.Savybės:Skersmuo: 34cmMedžiagos storis: 2.5mmMedžiaga: Anglies plienas.Netinka plauti indaplovėjeTinka orkaitėje iki 250 ℃Svarbu - naudojant ant indukcinių viryklių keptuvę įkaitinti iš lėto. Taip pat nepilti šalto vandens, naudoti produktus kambario temperatūros, kad keptuvę apsaugoti nuo galimo išlinkimo.