KAIP PADARYTI ŽUVIES IŠKLOTINĘ RŪKYMUI

Publikuota 2017-10-29
Nemažai turime klausiančių - kaip daroma žuvies išklotinė rūkymui ? Tuo pademonstruosime :)
 

1. Pradedame nuo uodegos.

 
 
 

2. Su sodo žirklėmis (sekatorium) perkerpame nuo burnos.

 

 

3. Išvalome žiaunas

Viskas, mūsų žuvies iškotinė paruošta sūdimui ir marinavimui.

 

Pilną rūkymo receptą rasite čia:
Tradicinis pamario žvejų receptas
Vidurio Lietuvos žvejų rūkyto karšio receptas
Rūkyto užėtakio receptas

Rūkykloje yra dvigubos sienelės su termoizoliacija, tad temperatūra palaikoma tolygiai.Kūrenamos natūralia mediena - malkomis. Rūkyklos yra metalinės ir saugios – tinka laikyti patalpoje, pavėsinėje, terasoje ar lauke. O su šia malkine rūkykla rūkinti maistą Jums bus labai paprasta! Rūkyklą rasite čia....

Daugiau patarimų rasite facebook “Rūkiname Kepame Griliname.” grupėje - klube – junkitės!

SKANAUS!